Pampeliška uspořádala svůj první charitativní bazar dámského oblečení. Krásné kousky jí darovaly ženy z blízkého i vzdálenějšího okolí. Právě ty se 29. června prodávaly, aby Pampeliška získala finance na aktivity, které v budoucích týdnech i měsících plánuje uskutečnit pro křehké seniory na Přeloučsku.

Během jednoho dne utratily zákaznice úžasných 12.500 Kč, které Pampeliška Přelouč, z. s.  Díky získaným financím jsme mohly např. zakoupit venkovní stoly pro sousedská posezení v domě s pečovatelskou službou. Senioři se díky nim mezi sebou lépe poznají, a navíc obohatíme jejich život o nové zážitky. V plánu jsou také společné výlety a mnoho dalších krásných akcí.

Děkujeme všem ženám, které oblečení darovaly či zakoupily a velmi děkujeme také paní Evě Hrdé, Ditě Rálišové a Heleně Danielkové za vlídnost, vstřícnost a ochotu, díky které se mohla akce uskutečnit v krásných prostorách Občanské záložny.

A pro všechny, kterým pampeliškový bazar dámského oblečení unikl, máme dobrou zprávu. Zpět na stejném místě budeme 21. září, v den udílení cen Františka Filipovského za dabing. S podzimní a zimní výbavou a hlavně... s dobrou náladou.